Menu

De beste huidbehandeling vind je bij schoonheidsspecialiste Wageningen!

26 juni 2018 - beauty
De beste huidbehandeling vind je bij schoonheidsspecialiste Wageningen!

dermalife_spa jokeDe beste huidbehandeling vind je bij schoonheidsspecialiste Wageningen. schoonheidsspecialiste Wageningen is ervaren in het behandelen en reinigen van uw huid. Met al meer dan 20 jaar ervaring weten we precies hoe we een behandeling tot een goed eind moeten brengen. Het lukt ons keer op keer om de klant tevreden te stellen met onze behandelingen. Schoonheidsspecialiste Wageningen Heeft veel ervaring en kennis opgedaan in de afgelopen jaren. We hebben nog nooit een ontevreden klant gehad in ons schoonheidssalon. Wij vragen voor onze behandelingen scherpe prijzen, zodat onze behandelingen voor iedereen toegangbaar zijn. Kies voor de perfecte behandelingen aan uw huid voor schoonheidsspecialiste Wageningen!

Spa wellness

U kunt in ons schoonheidssalon gebruik maken van een Spa Wellness systeem.

Dit is een nieuw product, waarbij u een complete lichaamsbehandeling ondergaat met verschillende mogelijkheden zoals, infrarood warmte, waterdamp en hydromassage.

Door de behandeling daarnaast te combineren met kleurentherapie, aromatherapie en geluidstherapie zijn er vele mogelijkheden denkbaar. De SPA behandelingen in combinatie met modderpakkingen, maskers, spray´s en extracten uit natuurlijke bronnen geven een verhoogd effect. Onze spa straalt rust en zorg uit. Kom snel langs om een kijkje te nemen in onze overheerlijke spa. Neem zeker ook de tijd om onze andere behandelingen te bekijken.

Onze arrangement

Klanten kunnen bij ons rekenen op leuke en zorgzame arrangementen. De arrangementen bestaan uit verschillenden behandelingen voor scherpe prijzen. Hieronder vindt u een kort lijst van onze arrangementen: