Menu

De prijzen van Work the World

8 juli 2018 - zorg
De prijzen van Work the World

vrijwilligerswerk buitenlandBen jij van plan om een stage te gaan volgen bij Work the World? Dan zal dit de tijd van je leven worden!

Al meer dan tien jaar verzorgen zij over heel de wereld op maat gemaakte stages in de gezondheidszorg. Doordat zij wereldwijd al meer dan 10.000 stages voor studenten en professionals hebben samengesteld, is onze deskundigheid hierin ongeëvenaard.

Zij bieden je een op maat gemaakte ervaring in verschillende klinische settings. Tijdens een stage kom je in aanraking met zowel nieuwe aandoeningen als bijzondere culturele houdingen ten aanzien van gezondheid zorgverlening.

Prijzen van Work the World

Work the World hanteert eenmalige registratie kosten. Deze eenmalige toeslag staat ons toe om jouw aanvraag formeel te verwerken en je deelname aan het programma te bevestigen. Het geeft je ook toegang tot al onze voorbereidingsdocumenten via je persoonlijke MyTrip-pagina.

Hieronder ziet u wat de kosten zijn van de verschillende landen per 2 weken:

 

Tijdens het verblijf in een van de stage landen kunt u voor verschillende extra opties kiezen zoals intensief Spaans leren, in een dorp bij een stam wonen etc.