Menu

Ga naar de website van defysioo.nl/

10 oktober 2018 - zorg
Ga naar de website van defysioo.nl/

logo De FysiooTegenwoordig schieten de fysio praktijken als paddenstoelen de grond uit. Dit zorgt ervoor dat cliënten moeilijker een keuze kunnen maken. Dit kan soms vervelend uitpakken, omdat de ervaring er niet is, of geen professioneel apparatuur. Gelukkig ben je daar bij defysioo.nl/ wel van verzekerd. Het bedrijf heeft namelijk een uitgebreide dienstverlening, is aangesloten bij grote zorgverzekeraars en heeft voor iedere klacht een gespecialiseerde fysiotherapeut. Het is daarom ook zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de website.

Via een goede kennis kwam ik terecht op de website van defysioo.nl/. Zo heeft zij hele goede ervaringen aan het bedrijf overgehouden. Haar rugklachten waren binnen 15 behandelingen verholpen en daarom wilde ik daar ook graag naar toe. Ik heb vervolgens telefonisch contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Telefonisch stonden zij mij erg prettig te woord, dit gaf mij direct een goede indruk!

Mijn ervaring met De Fysioo

Mijn behandelingen verliepen erg goed. Er wordt een duidelijk en pittig schema voor je opgesteld, maar dat resulteert wel in een goede afloop. Bij mij hebben de behandelingen goed uitgepakt. Wij hebben ons veel bezig gehouden met het trainen van mijn core, zodat mijn rug minder te leiden heeft. In totaal heb ik 16 behandelingen gehad, die allemaal werden vergoed door mijn zorgverzekeraar. Het is daarom ook echt een aanrader om je zorgverzekeraar op te bellen en te vragen wat de mogelijkheden zijn met fysiotherapie. Vaak is er meer mogelijk dan dat mensen denken en kan je snel van je klachten af zijn!