Menu

Het beste gehoor met de in-ear monitors op maat

4 november 2018 - zorg
Het beste gehoor met de in-ear monitors op maat

sleeve-shureBent u regelmatig te vinden in een omgeving met hard geluid waaronder muziek? Het kan dan gebeuren dat u later steeds slechter gaat horen aangezien het geluid uw gehoor aantast. Wanneer u nooit beschermd bent geweest tegen het harde geluid, dan is de kans groot dat u op latere leeftijd hier problemen mee gaat krijgen. Maak daarom gebruik van de in-ear monitors op maat. De in-ear monitors op maat zorgen ervoor dat u nog lang goed kan horen, maar wel in een omgeving kunt zijn waar u graag mee bezig bent. Misschien staat u regelmatig op het podium of bent u urenlang met en soundcheck bezig. Dit wilt u later natuurlijk ook nog kunnen doen en daarom is het belangrijk dat u uw gehoor goed beschermt door bijvoorbeeld de in-ear monitors op maat aan te schaffen.

Wat is de in-ear monitors op maat?

De in-ear monitors op maat is een klein en licht oortje daarmee u verzekerd bent van top geluid maar u tevens goed beschermd bent tegen gehoorbeschadiging. Door middel van de in-ear monitors op maat kunt u in iedere zaal staan met verschillend hard geluid zonder gehoorbeschadiging op te lopen. Ook kunt u gemakkelijk bewegen over het gehele podium en lekker rond zingen.

Een in-ear monitors op maat biedt vele voordelen en is erg handig in gebruik. U kunt de oortjes namelijk ook gebruiken om muziek mee te luisteren via een Ipod of Mp3 speler.