Menu

Laat u ontharen in Nijmegen

30 oktober 2018 - schoonheid
Laat u ontharen in Nijmegen

DermavisieVindt u die haartjes en stoppeltjes ook zo lelijk en wilt u hier voor goed vanaf? Laat u dan ontharen in Nijmegen bij Dermavisie! Dit is een zeer professionele kliniek waar u voor verschillende behandelingen naartoe kan. Hieronder valt ook de behandeling ontharen.

Nooit geen stoppeltjes meer!

Wilt u ook nooit geen stoppeltjes meer en in de zomer niet elke dag hoeven te scheren, dan is de ontharingsbehandeling met de M22 of de Harmony Lite Systemen. Ongewenste beharing kan op het gehele lichaam voorkomen, zowel op het gelaat als op het lichaam. Zo is het mogelijk dat er sprake is van overbeharing maar ook van normale natuurlijke haargroei die als storend ervaren wordt.

Hoe werkt de behandeling?

U krijgt een bril op zodat uw ogen worden afgedekt. Daarna brengt de specialist een laagje gel aan op de huid. Vervolgens zal de puls plaatsvinden wat aanvoelt als een klein prikje en er u zou een verbrande geur kunnen ruiken. Na de behandeling zal u geen pijn of irritaties ervaren aan de huid.

Binnen twee weken na de behandeling zullen de haartjes op de behandelde plek uitvallen. Deze haartjes zijn succesvol verwijderd. U hoeft deze nooit meer weg te halen!