Menu

Lekker bruin door de zonnebank Arnhem

19 december 2018 - zorg
Lekker bruin door de zonnebank Arnhem

Een lekker kleurtje krijgen? Dit kan zeker bij de zonnebank Arnhem! De zonnebanken voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De medewerkers geven u graag advies op het gebied van cosmetica en een gezond kleurtje. Bij deze zonnestudio bent u optimaal beschermt. Comfort en veiligheid staat voorop bij Zonnestudio Elderveld. U kunt de gehele dag binnen wandelen om lekker om de zonnebank te gaan liggen. Op zoek naar een goede en veilige zonnebank Arnhem? Kom langs zonnestudio Elderveld!

 

Verantwoord zonnen doet u bij dit bedrijf

Op de website van Zonnestudio Elderveld kunt u allerlei tips lezen wat betreft verantwoord zonnen. Een aantal tips zijn, bouw de zonnebankkuur op, u moet uw huid laten wennen aan de straling van de zonnebank. Ga nooit onder de zonnebank als er sprake is van een huidaandoening. Draag tijdens het zonnen een speciale bril, deze beschermt uw ogen erg goed tegen de straling. U kunt altijd langs gaan bij de vestiging om advies te vragen aan een van de medewerkers.

Persoonlijke ervaring Zonnestudio Elderveld

Voor een bruinere tint was ik op zoek naar een zonnebank Arnhem. Ik kwam terecht bij Zonnestudio Elderveld. Ik ga vaker onder de zonnebank, dus mijn huid is aan de straling gewend. De medewerkers gaven mij een aantal tips en waren zeer klantvriendelijk. Ik kom vaker terug bij deze geweldige zonnestudio als ik op zoek ben naar een zonnebank Arnhem!

 

Meer weten over zonnen? Kijk dan ook hier.