Menu

Op zoek naar een goede fysiotherapeut?

10 februari 2019 - Fysiotherapie
Op zoek naar een goede fysiotherapeut?

Last van uw gewrichten en bent u op zoek naar een goede fysio? dan bent u bij fysiotherapie4all op het juiste adres! Fysiotherapie4all heeft praktijken op verschillende locaties over heel Nederland. De fysiotherapiepraktijken zijn te vinden bij sportscholen bij u in de buurt.  

Bij ons kunt u terecht voor allemaal verschillende soorten therapie, zoals fysiotherapie, manueel therapie, dry needling therapie, shockwave therapie, triggerpoint therapie, echografie, sport fysiotherapie, medisch fitness en geriatrie fysiotherapie.

https://www.fysiotherapie4all.nl/

Bij fysiotherapie4all staat de patiënt centraal en vinden wij samen met de patiënt een manier om de klachten te kunnen verhelpen. De klachten kunnen ontstaan door, een verkeerde beweging, ongelukken, spanning of ouderdom. Op onze site vind u meer informatie over de verschillende soorten fysiotherapie specialismen die wij bij fysiotherapie4all aanbieden.

contacteer ons via https://www.fysiotherapie4all.nl/contact-informatie daar vind u een contact formulier die u in kunt vullen voor inschrijving en het maken van afspraken. zo snel mogelijk een afspraak? dan kunt u ons bellen op 076-5657133.

Vind ons leuk op Facebook! Zo bent u op de hoogte van de nieuwste nieuwtjes. Wij plaatsen filmpjes op Facebook over wat ons werk nou eigenlijk precies inhoudt en hoe wij de patiënt behandelen.