Menu

Tip voor een zeer goede Orthodontist in Den Haag

30 augustus 2019 - Orthodontie
Tip voor een zeer goede Orthodontist in Den Haag

Ik wilde graag mijn tanden recht laten zetten met behulp van een beugel. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar Orthodontist Den haag om een goede orthodontistenpraktijk bij mij in de buurt te vinden. 

Zeer veel orthodontistenpraktijken in de buurt van Den Haag

Toen ik op het internet op zoek ging naar Orthodontist Den Haag kreeg ik zeer veel zoekresultaten an zeer veel verschillende orthodontistenpraktijken bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Smile Design mij het aan. Op de website is namelijk zeer veel informatie te vinden voor de praktijk en over de behandelingen die zij uitvoeren. Ook is er een filmpje te vinden die veel nuttige informatie bevat. Na het lezen van de informatie besloot ik om een bezoek aan de praktijk te brengen.

Orthodontist Den Haag

Zeer vriendelijk geholpen door een van de orthodontisten

In de praktijk werd ik erg snel en zeer vriendelijk en uitgebreid geholpen. Nadat ik mijn wensen aan de orthodontist had voorgelegd hebben we een aantal behandelingen met elkaar vergeleken. Na het gesprek besloot ik om bij deze orthodontistenpraktijk mijn tanden onder behandeling te laten neiuwe. Ik ben inmiddels een aantal weken verder en ik zie al erg veel verschil. Daarom raad ik deze ook aan iedereen aan die op zoek is naar een goede orthodontist in Den haag.